Нові смартфони Samsung серії M, представлені в цьому році в Індії, сподобалися покупцям. У другій половині року Samsung випустила Galaxy M10s, M20s і M30s як поліпшених версій телефонів Galaxy M10, M20 і M30, які були офіційно випущені на початку року. Інсайдери повідомляють, що південнокорейський технічний гігант вже почав працювати над телефонами Galaxy M11 і Galaxy M31.

Samsung Galaxy A51, IXBT
Samsung Galaxy A51, IXBT

Вчора Samsung випустила Galaxy A51 і Galaxy A71 як перші телефони серії Galaxy A 2020. Згідно з новим звітом від Sammobile, компанія буде використовувати ту ж стратегію іменування для своїх майбутніх телефонів M-серії. Варто дочекатися виходу Galaxy M11 і Galaxy M31.

Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint
Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint

Правда, про смартфонах мало що відомо на даний момент.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.