Тім Кук, генеральний директор Apple, однієї з найбільших технологічних компаній в світі, не вважає, що індустрія смартфонів досягла свого піку. Він навіть не думає, що це десь близько до досягнення свого піку.

Під час інтерв'ю він сказав: “Я не знаю нікого, хто назвав би 12-річного дорослого”, де він посилається на 12 років, що пройшли з моменту виходу першого iPhone. Він додав: “Іноді ці кроки величезні, іноді ці кроки менше. Але ключ у тому, щоб завжди робити речі краще, а не просто мінятися заради змін”.

Тім Кук - глава Apple
Тім Кук - глава Apple

Його коментарі з'являються в той момент, коли продажі iPhone в останні квартали знизилися, а загальні продажі смартфонів в галузі сповільнилися за останні кілька кварталів.

Галузевої спад пояснюється тим, що багато нові флагманські смартфони пропонують лише незначні оновлення в порівнянні зі своїми попередниками. Це заважає компаніям переконати споживачів оновлюватися кожен рік або два. Це сприяло тому, що інновації смартфонів досягли піку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тім Кук - глава Apple
Тім Кук - глава Apple

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.