У цьому році ми побачили перші смартфони з можливістю підключення 5G-мережі, хоча вони як і раніше становлять меншість навіть серед висококласних пристроїв. Згідно зі звітом IHS Markit, Samsung є компанією з найбільшою часткою ринку смартфонів 5G на сьогоднішній день. IHS заявляє, що в третьому кварталі 2019 року Samsung домінувала на ринку смартфонів 5G з 74% всіх смартфонів 5G.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

За їх даними, Samsung вдалося продати 3,2 мільйона смартфонів 5G з 4,3 мільйона смартфонів 5G на світовому ринку. Це являє собою значний стрибок порівняно з попереднім кварталом, коли Samsung продав лише 1,5 мільйона пристроїв.

У Samsung тепер є п'ять моделей 5G, і це більше, ніж у будь-якого іншого виробника. Судячи з усього, Samsung Galaxy Note 10 5G був моделлю, яка внесла велику частину в ці цифри, так як вона становила 1,6 мільйона одиниць.

Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint
Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Vivo V30 засвітився на тестах ще до презентації. Відзначимо, що новинка отримає наворочену камеру, а також передовий процесор.

Як повідомляв Знай.uа, NASA показали карту води Марса. Колонізатори зможуть відразу ж добути воду на Марсі, якщо це буде необхідно в майбутньому.

Також Знай.uа писав, що браузер Google Chrome обзавівся крутий начинкою. Тепер популярний сервіс може робити знімки екрану самостійно.