Шпалери зазвичай є одним з найбільш затребуваних аспектів тисячами користувачів, які хочуть змінити зовнішній вигляд інтерфейсу свого телефону. Однак сьогодні ми повідомимо вам про один з шпалер, які можуть вивести з ладу смартфони компанії Xiaomi Mi 9.

Xiaomi Mi 9, gizchina

Користувач мережі попередив співтовариство Xiaomi про дивного випадку, який залишив всіх з відкритими ротами. Здається, все вказує на те, що при встановленні певних шпалер на Mi 9, панель екрана перестає реагувати відразу.

Користувач “Soroush_kohan” Reddit поділився незвичайним багом на його Xiaomi Mi 9.

Шпалери з неробочим Xaiomi Mi 9, gizchina

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

“Я нещодавно змінив шпалери на своєму телефоні, і як тільки я це зробив, екран мого телефону продовжує включатися і виключатися. Після 5-6 разів цього з'являється екран завантаження, і він дає мені 3 варіанти. Втім, жоден з них не виправляє ситуацію”.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Vivo V30 засвітився на тестах ще до презентації. Відзначимо, що новинка отримає наворочену камеру, а також передовий процесор.

Як повідомляв Знай.uа, NASA показали карту води Марса. Колонізатори зможуть відразу ж добути воду на Марсі, якщо це буде необхідно в майбутньому.

Також Знай.uа писав, що браузер Google Chrome обзавівся крутий начинкою. Тепер популярний сервіс може робити знімки екрану самостійно.