Google постійно покращує свої сервіси, використовуючи нові функції і круті фішки. Вони завжди прагнуть зробити сервіси зручними і багатофункціональними, прислухаючись до запитів користувачів у режимі реального часу. Тепер Google Maps отримав новий фільтр для класифікації станцій зарядки електронних транспортних засобів за типом. Тепер за допомогою сервісу можна знайти заправку, в якій будуть для зарядки електрокарів.

Google Maps
Google Maps

Пошуковий гігант, нарешті, врахував вимоги користувачів, які користуються електрокарами. Існують різні типи роз'ємів для зарядки, що використовуються декількома виробниками автомобілів. Наприклад, Nissan використовує CHAdeMO, Tesla використовує власний роз'єм, а BMW і VW використовують роз'єм CCS для зарядки своїх автомобілів. Тим не менше, користувачі можуть вибирати з різних роз'ємів, включаючи J1772, CCS (Combo 1), Тип 2, CCS (Combo 2), CHAdeMO і Tesla.

Google Maps, gizochina

Нагадаємо, що флагманський смартфон Vivo V30 засвітився на тестах ще до презентації. Відзначимо, що новинка отримає наворочену камеру, а також передовий процесор.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, NASA показали карту води Марса. Колонізатори зможуть відразу ж добути воду на Марсі, якщо це буде необхідно в майбутньому.

Також Знай.uа писав, що браузер Google Chrome обзавівся крутий начинкою. Тепер популярний сервіс може робити знімки екрану самостійно.