DxOMark деякий час тестував камери смартфонів, проводячи різноманітні тести і оцінюючи їх по ходу роботи. Однак тепер вони почали тестувати якість звуку, і останній пристрій, що пройшов тестування аудіо - це Google Pixel 4, який має неоднозначні оцінки серед експертів.

Google Pixel 4, gizmochina

Pixel 4 вдається набрати цілих 68, ставши п'ятим у списку лідерів за якістю звуку. Це ставить його позаду Huawei Mate 20X, iPhone XS Max, iPhone 11 Pro Max та Asus ROG Phone II. Однак він випереджає Galaxy S10, Note 10 і OnePlus 7 Pro. Втім, варто відзначити, що DxOMark поки розглянули тільки 10 телефонів в цій категорії.

Google Pixel 4
Google Pixel 4

Це дивно хороший результат для пристрою, який не може похвалитися об'ємним акумулятором.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Vivo V30 засвітився на тестах ще до презентації. Відзначимо, що новинка отримає наворочену камеру, а також передовий процесор.

Як повідомляв Знай.uа, NASA показали карту води Марса. Колонізатори зможуть відразу ж добути воду на Марсі, якщо це буде необхідно в майбутньому.

Також Знай.uа писав, що браузер Google Chrome обзавівся крутий начинкою. Тепер популярний сервіс може робити знімки екрану самостійно.