Минулого місяця генерал-лейтенант ВПС США у відставці Стівен Л. Кваст виступив з незвичайною лекцією. Повідомляється, що розробки армії США можуть перевернути світ, так як інженерам вдалося створити подобу телепорту, з допомогою якого можна перемістити в будь-яку точку Землі всього за годину. Коли технологію покажуть публіці - невідомо.

Армія США
Армія США

Згідно з його офіційної біографії ВПС США, генерал-лейтенант Кваст закінчив Військово-повітряну академію США, і за фахом він інженер-астронавтик, а також отримав ступінь магістра в області державної політики у Гарвардській школі державного управління ім. Кеннеді.

Армія США
Армія США

Згідно інсайдерам, Кваст був достроково звільнений від своїх обов'язків JBSA і занесений в чорний список для просування по службі після висловлювання з питань, пов'язаних з космосом, незважаючи на наказ про клятву в усій службі. Кваст відмовився коментувати звіти і пішов у відставку 1 вересня 2019 року.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Vivo V30 засвітився на тестах ще до презентації. Відзначимо, що новинка отримає наворочену камеру, а також передовий процесор.

Як повідомляв Знай.uа, NASA показали карту води Марса. Колонізатори зможуть відразу ж добути воду на Марсі, якщо це буде необхідно в майбутньому.

Також Знай.uа писав, що браузер Google Chrome обзавівся крутий начинкою. Тепер популярний сервіс може робити знімки екрану самостійно.