Після того, як Samsung Galaxy Note 10 Lite знову засвітився в мережі.

Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint
Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint

Правда, а характеристики поки мало інформації. Пристрій SM-N770F / DS працює під управлінням Android 10 “з коробки”, а інші характеристики поки залишаються невідомими.

Згідно з попереднім витокам і чуткам, Samsung Galaxy Note 10 Lite отримає процесор Exynos 9810 разом з мінімум 6 ГБ пам'яті, має великий дисплей з діагоналлю 6,5 - 6,7 дюйма, фронтальна камера з отвором в екрані. Ззаду розташована потрійна камера, розташована ззаду в модулі квадратної форми, і вона, мабуть, має розміри 6,45 x 2,99 x 0,34 дюйма.

Galaxy Note 10
Galaxy Note 10

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сумна частина - те, що це не буде дешевим. Якщо чутки підтвердяться, Samsung Galaxy 10 Lite буде коштувати близько 600 євро.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Vivo V30 засвітився на тестах ще до презентації. Відзначимо, що новинка отримає наворочену камеру, а також передовий процесор.

Як повідомляв Знай.uа, NASA показали карту води Марса. Колонізатори зможуть відразу ж добути воду на Марсі, якщо це буде необхідно в майбутньому.

Також Знай.uа писав, що браузер Google Chrome обзавівся крутий начинкою. Тепер популярний сервіс може робити знімки екрану самостійно.