Топ кращих смартфонів 2019 року, які користуються величезною популярністю.

1. iPhone 11 Pro Max. У нього не тільки краща камера і екран, які коли-небудь робив Apple, але і краща комбінація характеристик серед усіх телефонів на ринку.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

2. Samsung Galaxy S10 +. Чинний чемпіон Android, як Samsung Galaxy S10 +, так і його інша модифікація, Galaxy S10. Вони мають вигнуті скляні панелі і екрани, які заповнюють передню частину телефону, їх так званий екран Infinity-O.

3. Huawei P30 Pro 8+. Телеоб'єктив Leica з 50-кратним збільшенням дійсно виділяється з списку, дозволяючи робити чудові знімки з великих відстаней. Також є велика батарея, 6,47-дюймовий OLED-екран і купу крутих дизайнерських рішень.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

4. Google Pixel 4. Google Pixel 4 отримав круту роботу камери, включаючи машинне навчання і інші хитрощі штучного інтелекту. Він менше своїх конкурентів, що насправді є плюсом, так як його легше тримати, використовувати і з меншою ймовірністю вилетіти з рук. Правда, акумулятор залишає бажати кращого.

Google Pixel 4
Google Pixel 4

5. Motorola One Action. Смартфон є бюджетним. 6,3-дюймовий РК-екран, потрійна камера ззаду і 128 ГБ пам'яті всередині. Є також розпізнавання осіб і сканер відбитків пальців для конфіденційності та легкого доступу. Можливо, у нього немає репутації деяких великих брендів, але він як і раніше відчувається як якісний продукт і пропонує все, що потрібно більшості людей, а цінник не може не радувати.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Vivo V30 засвітився на тестах ще до презентації. Відзначимо, що новинка отримає наворочену камеру, а також передовий процесор.

Як повідомляв Знай.uа, NASA показали карту води Марса. Колонізатори зможуть відразу ж добути воду на Марсі, якщо це буде необхідно в майбутньому.

Також Знай.uа писав, що браузер Google Chrome обзавівся крутий начинкою. Тепер популярний сервіс може робити знімки екрану самостійно.