Boeing планує призупинити виробництво 737 Max.

В понеділок ціна акцій компанії знизилася більш ніж на 4% після повідомлень про те, що Boeing може зупинити виробництво легендарної моделі літака.

Boeing 737 Max, earotech

Літаків 737 Max втратив свою репутацію в березні після двох авіакатастроф: літак Lion Air, який впав у море Ява в жовтні 2018 року, і літак Ефіопських авіаліній, збитий біля Аддіс-Абеби в березні. Але повернути літак у повітря виявилося надзвичайно важко, і це стало причиною фінансових і репутаційних проблем для Boeing.

Тим часом компанія продовжувала випускати літаки, сподіваючись на швидку повторну сертифікацію з боку регуляторів авіакомпаній по всьому світу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Boeing 737 Max, earotech

Тепер же компанія створила близько 400 одиниць цієї моделі, а сертифікація перенесена на 2020 рік, так що компанії доведеться їх зберігати.

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.