Mac Pro від Apple доступний за базовою ціною 5 999 доларів, і за ці гроші отримуєте 32 ГБ оперативної пам'яті DDR4 ECC. Звичайно, якщо цього недостатньо для вас, ви завжди можете перейти до панелі конфігурації і додати стільки, скільки вам потрібно, до межі 1,5 ТБ, звичайно.

Тим не менш, купуючи 1,5-ТБ Mac Pro-touting Mac Pro, ви будете змушені доплатити аж 25 000 доларів. Втім, експерти повідомили, що компанія продає найдешевші комплектації за величезні гроші.

Mac Pro, Verge
Mac Pro, Verge

За словами Куїнна Нельсона, який також відомий своїм YouTube-каналом Snazzy Labs - відомий користувач Apple, а також один з найбільших критиків компанії. Тому не дивно, що Куїнн витратив час на те, щоб вивести компанію на чисту воду.

Схоже, що Apple продає найдешевшу оперативну пам'ять DDR4 ECC, а Quinn також показує, що набір на 64 ГБ (2 x 32 ГБ) на веб-сайті Apple коштує 1200 доларів. Зазначимо, що на Amazon ця начинка варто лише 200-300 доларів, у той час як компанія продає її за 1200 доларів.

Популярні новини зараз
Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Mac Pro 2019
Mac Pro 2019

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.