Генеральний директор Huawei Consumer Business Юй Чэндун заявив в інтерв'ю французьким ЗМІ, що Huawei випустить оновлену версію Huawei Mate X на конференції MWC2020 в наступному році. Це буде другий складаний смартфон Huawei. Крім того, цей складаний телефон буде мати кращу керованість, шарнірний дизайн, гнучкий дисплей і процесор. Нова модель отримає своє ім'я - Huawei Mate Xs.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Ми очікуємо побачити це пристрій в лютому наступного року. Порівняно з Mate X,новинка сфокусується на міцності своїх петель, дисплея і процесора. Без сумніву, цей смартфон має поставлятися з SoC Kirin 990 5G. Huawei фокусується на силі цього телефону, враховуючи, що складні телефони вважаються “дуже крихкими”.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

У той же час Юй Чэндун також сказав, що складаний телефон Huawei буде продаватися в Європі. Однак він не сказав, чи буде це Mate X або Mate Xs. Нагадаємо, що всі нові телефони Huawei не можуть використовувати Google Mobile Services. Це означає, що продавати ці пристрої за межами Китаю - велика проблема.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.