Експерти з компанії Check Point виявили серйозний недолік у WhatsApp для iOS і Android.

WhatsApp
WhatsApp

За словами компанії, цей недолік безпеки дозволяє хакерам змусити WhatsApp перестати працювати і перевстановити додаток. Якщо це станеться, ви в кінцевому підсумку втратите всі свої дані.

Також важливо виділити пункт, який заслуговує великої уваги з боку Check Point. Якщо хакер скористається цим недоліком, це вплине не тільки на WhatsApp, але і на ваші контакти в месенджері.

WhatsApp
WhatsApp

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Щоб використовувати цей недолік, певне повідомлення відправляється в одну з ваших груп. І як тільки це станеться, WhatsApp всіх учасників перестане працювати, поки вони не встановлять його знову. Крім того, неможливо повернутися в групу, і до тих пір, поки вона не буде остаточно вилучена, додаток буде продовжувати постійно її блокувати.

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.