Сьогодні Amazon, Google і Apple уклали партнерство, щоб створити новий стандарт для розумних будинків. Вони збираються зробити його більш зручним для споживачів.

В даний час Amazon, Google і Apple активно конкурують на ринку "розумних" девайсів для дому. Але сама конкуренція викликала плутанину і неприємності для споживачів і виробників. Це пов'язано з тим, що споживачі повинні купувати сумісні системи розумного будинку.

Amazon Alexa
Amazon Alexa

Згідно з даними, опублікованими IDC у вересні цього року, кількість глобальних розумних домашніх пристроїв досягне майже 815 мільйонів одиниць в цьому році,а показник збільшився аж на 23,5%. І це число збільшиться до 1,39 млрд одиниць у 2023 році. Щоб досягти такого розміру ринку і зберегти в здоровому глузді споживачів, їм потрібен єдиний стандарт. Останнє дозволить всім розумним продуктів спілкуватися один з одним.

Amazon Echo
Amazon Echo

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Ось чому Apple, Google і Amazon об'єднують зусилля. Компанії хочуть, щоб розумні девайси між собою працювали, навіть якщо ці девайси від різних виробників.

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.