Виявляється, що фільтр синього світла, такий як Night Light, який забарвлює екран, щоб зменшити синій світло і допомагає користувачам заснути, насправді може не допомогти користувачам заснути. Насправді, тонування екрану може тільки погіршити ситуацію. Згідно з дослідженням, проведеним в Манчестерському університеті, використання нічних режимів, щоб зробити ваш дисплей більш “жовтим”, можливо, гірше, ніж залишити його в звичайному денному режимі.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Попередні дослідження показали, що вплив синього світла, особливо з екрану телефону і телевізора, знижує вироблення мелатоніну, гормону, який допомагає вам заснути.

Незалежно від ефекту синього світла на ваших очах, краще тримати смарт-пристрій подалі, перш ніж лягти спати. Надмірне час на екрані має й інші негативні наслідки, такі як ожиріння.

Смартфон Nokia
Смартфон Nokia

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.