Nokia, виробник смартфонів, коли був провідним мобільним брендом у світі, а його функціональні телефони стали хітом на світовому ринку. З тих пір індустрія перейшла на смартфони, які набагато потужніші, але компанія все ще дотримується своїх коренів. Тепер компанія представила новий кнопковий телефон Nokia 150.

Nokia 150, gizmochina

Смартфон поставляється з 2,4-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 320 х 240 пікселів. Для фотографування він оснащений камерою VGA, яка також підтримує світлодіодний спалах. У телефоні також є кілька корисних функцій, таких як FM-радіо через роз'єм для навушників 3,5 мм, підтримка музики у форматі MP3 для музики і наявність слота для карт пам'яті microSD, для розширення пам'яті. Примітно, що мобільний телефон живиться від батареї ємністю 1020 маг, яка, як стверджується, здатна працювати з Nokia 150 протягом 31 дня без підзарядки.

Nokia 150, gizmochina

За новинка попросять близько 30 доларів.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.