Офіційно смартфони OPPO Reno3 5G і Reno3 Pro 5G мають надійти в продаж 26 грудня. Минулого тижня Reno3 Pro з'явився в парі живих знімків. Сьогодні китайський консультант поділився новими реальними зображеннями телефону Reno3 Pro, щоб показати його дивовижний дизайн.

OPPO Reno3 Pro 5G, gizmochina

OPPO Reno3 Pro 5G має вражаючий екран, який згинається по краях. Розмір дисплея становить 6,5 дюйма, а частота оновлення становить 90 Гц. Екран AMOLED інтегрований з сканером відбитків пальців на екрані. У верхньому лівому кутку знаходиться невелика дірка для 32-мегапіксельною селфи-камери. Телефон обіцяє високе співвідношення сторін 20: 9, так як він підтримує дозвіл 1080 x 2400 пікселів в повному HD +. Як видно, дисплей оточений дуже тонкими рамками, що свідчить про високому співвідношенні екрана до корпуса.

OPPO Reno3 Pro 5G, gizmochina

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.