Xiaomi Youpin - це краудфандинговая платформа китайського бренду, в якій представлені кілька дивовижних продуктів, випущених в Китаї.

WalkingPad R1 Pro & Oclean X, gizmochina

WakingPad R1 Pro - це оновлена версія інтелектуальної бігової доріжки WalkingPad Mini Walk, яка була вперше запущена в травні 2018 року. Продукт виявився популярним у Китаї й за його межами.

Ця модель розроблена з режимами бігу і ходьби, на відміну від своїх попередників, які підтримують тільки режим ходьби. WalkingPad R1 Pro економить на 90% простору в порівнянні з традиційною біговою доріжкою і може легко складатися та зберігатися з допомогою конструкції.

За новинку просять лише 430 доларів, що цілком відмінна ціна для такого спортивного снаряда.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.