Компанія Micron знову уповноважена поставляти чіпи пам'яті для Huawei. Міністерство торгівлі США тільки що видало ліцензію на продаж американської фірмі.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

З травня минулого року американській фірмі з Айдахо не дозволялося продавати свої компоненти китайської компанії, яка все ще перебуває в чорному списку. Тим не менш, Сполучені Штати нещодавно дозволили китайській фірмі купувати деяку продукцію у компаній, які базуються на території США. Адміністрація Трампа видає дозволи протягом останніх декількох тижнів. Micron - перша компанія, яка скористається цим.

Huawei
Huawei

“Ці ліцензії дозволяють нам поставляти продукти, які ми виробляємо в Сполучених Штатах”, - йдеться в заяві Micron. Фірма вказує, що “є ще багато продуктів, які ми не можемо продати Huawei”. “Ми думаємо, що зможемо повністю відновити роботу з Huawei і поставляти компоненти через кілька місяців”, - повідомив Санджай Мехротра, керуючий директор Micron Technology.

Популярні новини зараз
Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.