Gboard, можливо, одна з кращих клавіатур для Android і iOS. Втім, щось пішло не так. Останнє оновлення Gboard, схоже, зламало клавіатуру, так як багато користувачів скаржаться на постійні збої.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

На форумах по продуктах Google, Reddit і Twitter з'явилося безліч тем, в яких скаржаться на нездатність Gboard функціонувати належним чином. Кілька користувачів навіть були заблоковані на своєму пристрої і не могли увійти навіть після багаторазового перезапуску пристрою.

Ця проблема стосується тільки користувачів Gboard, які використовують PIN-код/ пароль, так як для цього потрібна клавіатура.

Все, що вам потрібно зробити, це зайти на веб-сторінку Play Store в веб-браузері та встановити на свій пристрій сторонню клавіатуру, наприклад SwiftKey. Процес інсталяції відбувається навіть тоді, коли ваш екран заблокований, тому вам буде запропоновано вибрати між Gboard і другий клавіатурою. Якщо це не спрацює, підключення фізичної клавіатури може стати вашою єдиною перепочинком.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Компанія поки не виправила помилку.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.