Буквально вчора на офіційному веб-сайті Samsung в Іспанії була виявлена сторінка підтримки, яка дала нам більше інформації про Lite Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy Note 10 Lite, techradar

Тепер німецький технічний сайт WinFuture зібрав в загальній складності 16 зображень передбачуваного Galaxy Note 10 Lite.

На задній панелі пристрою ми бачимо масив камер, який по своїй компоновці схожий на Samsung Galaxy S11.

Samsung Galaxy Note 10 Lite, techradar

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Звичайно, Samsung Pen - це головне, що відрізняє лінійку Note від решти лінійки смартфонів, і це добре видно в багатьох з цих рендерів. Як і в попередніх телефонах Note, функція Bluetooth S Pen повинна дозволяти користувачам віддалено робити знімки і управляти слайд-презентаціями.

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.