Баварський автогігант BMW у наступному році планує запустити інтеграцію інформаційно-розважальної системи своїх автомобілів з операційною системою Android OS.

На цей крок компанія пішла через велику кількість скарг з боку клієнтів, які не користуються технікою від Apple. Тому з липня 2020 року автомобілі BMW стануть підтримувати також мобільний додаток Android Auto. Також скасовано рішення щодо того, щоб клієнти BMW сплачували 80 доларів на рік за доступ до Apple CarPlay.

Android
Android

Інформація від Android Auto в машинах BMW буде відображатись на центральному дисплеї, дисплеї на комбінації приладів, а також на головному дисплеї в напрямку руху водія.

Продемонструвати Android Auto BMW планує на автомобільній виставці CES-2020 в Лас-Вегасі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадуємо, що власники євроблях почали спалювати свої машини, вимагаючи таким чином у влади виконати обіцянку щодо доступного розмитнення автівок з Європи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "євробляхерів" розділять на дві категорії.

Також портал "Знай.ua" писав, що "євробляхерам" дали останній шанс, але пощастило не всім.