Дослідники ETH роблять “райдужні” цукерки без додавання барвників. Вони знайшли спосіб зберегти спеціальну структуру на поверхні шоколаду створення цільового колірного ефекту.

Шоколад переливається динамічними кольорами веселки. Група вчених з ETH Zurich і Університету прикладних наук і мистецтв FHNW Північно-Західної Швейцарії нещодавно подала патент на цей процес.

Шоколад хамелеон, ethz

Традиційні методи фарбування шоколаду існують вже давно. Але дослідники ETH можуть створити ефект веселки без штучних барвників. Звичайно, на відео все це виглядає не так круто, як в реальному житті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.