Twitter повідомила про велику уразливість в додатку для Android. Згідно з соціальної мережі, критична проблема дозволяє хакерові контролювати ваш профіль. Уразливість дозволяє відправляти твіти і DM і навіть отримувати доступ до непублічної інформації. Потрібно тільки вставити шкідливий код в обмежені області зберігання додатка Twitter.

Twitter
Twitter

Twitter заявляє, що не знайшов жодних доказів того, що хтось насправді використав цю вразливість. Тим не менш, він приймає всі необхідні заходи для усунення недоліку безпеки. В залежності від конкретної версії Android і мережевого програми, компанія зв'язується з людьми, щоб дати інструкції про те, як закруть вразливість. Твіттер зв'язується з ними по електронній пошті або всередині додатка. Звичайно, навіть якщо з вами не зв'язалися, ми рекомендуємо переконатися, що ви використовуєте останню версію Twitter для Android.

Twitter, Time
Twitter, Time

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Популярні новини зараз
"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.