Суббренд Xiaomi Pocophone, званий Poco в Індії, дебютував у серпні минулого року з Pocophone F1. Смартфон був хітом, так як він йшов з флагманськими характеристиками за чудовою ціною.

Шанувальники і ЗМІ очікували наступника Pocophone F1 в цьому році. Були навіть чутки про те, що Xiaomi привезе кілька модифікацій Poco F2 в Індії, але цього не сталося.

Pocophone F2
Pocophone F2

Ми досі не знаємо, коли саме Pocophone випустить свій наступний смартфон, але керівник компанії Елвін Це сказав, що ми почуємо про них більше в наступному році. Це говорить про те, що ми можемо побачити їх наступний флагман в 2020 році, який, швидше за все, буде називатися Pocophone F2.

Pocophone поки не розкриває ніяких подробиць про F2, але ми очікуємо почути про це в найближчі тижні.

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Pocophone F2
Pocophone F2

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.