Місяць тому на автосалоні в Гуанчжоу відбулася прем'єра нового кросовера Chery Tiggo 7, але тоді автомобіль показали в формальному статусі концепту. Однак, тепер автомобіль показали в серійній версії, і про неї є що розказати цікавого.

Chery Tiggo 7, gizchina

В порівнянні з моделлю першого покоління кросовер став крупніше. Звичайно ж, не забули і про начинку - Tiggo 7 має віртуальні прилади, сенсорний блок управління клімат-контролем з двома обертовими ручками і нефиксируемый селектор трансмісії. До речі, інтер'єр запропонований в трьох колірних комбінаціях.

Під капотом серійний Chery Tiggo 7 має два двигуни на вибір — це турбочетверки 1.5 (156 к. с., 230 Нм) і 1.6 (197 к. с., 290 Нм). Зазначимо, що старша версія буде працювати з “роботом”.

Chery Tiggo 7, gizchina

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Старт продажу розпочнеться 18 лютого, і це на території Китаю.

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.