В оголошенні про підтримку Google повідомила, що компанія тестує нову функцію для YouTube. В даний час нові функції доступні тільки для деяких користувачів Android.

YouTube, https://bitly.su/Valy51
YouTube, https://bitly.su/Valy51

Співпрацю між творцями контенту YouTube стає все більш поширеним явищем на відео-платформі, де кілька творців користуються функцією. Згідно з чинним етикету YouTube, творець, який публікує відео-співпраця з іншим творцем, буде включати в опис посилання на гостьовий канал YouTube.

YouTube
YouTube

17 грудня YouTube запустив новий розділ “Показано у відео”, в якому автоматично перераховані всі творці, включені у відео. Іншими словами, власники популярних каналів при співпраці будуть надавати посилання на інші популярні канали, з якими відбувається співпраця.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.