Після того, як інженери Windows 10 оголосили, що наступний етап тестування і випуску оновлень Fast Ring Insider дозволить випустити Windows 10 з певною частотою оновлення. Грубо кажучи, компанія вирішила змінити принцип впровадження оновлень ОС.

Windows 10
Windows 10

Розробники Windows 10 нарешті знайшли спосіб відокремити функції оболонки Windows CoreOS і використовувати нові можливості і функції за допомогою цього оновленого додатка Windows Feature Experience Pack.

Іншими словами, компанія хоче спочатку тестувати оновлення на аналогу Windows 10, а вже після цього впроваджувати все нові функції ОС для мільйонів користувачів.

Windows 10
Windows 10

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.