В Україні зазнали самохідну артилерійську установку "Богдана" у справі, провівши гідро постріл. Зазначимо, що це знаряддя має величезний калібр 155 мм, що на 3 мм більше тих, які стояли на озброєнні. Нова важка САУ - перша вітчизняна система озброєння стандарту НАТО. Знаряддя володіє більшою потужністю і пробивний силою, завдаючи величезної шкоди мети.

Артустановку перевірили на полігоні під Дніпром, йдеться в повідомленні Конструкторсько-виробничого підприємства "Українська бронетехніка" на сторінці в Facebook.

Також в мережі опублікували коротке відео, на якому показаний постріл.

Випробування можна назвати успішними.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.