Науково-фантастичні фільми зображують об'ємні системи, які забезпечують не тільки візуальний, але і тактильний і чутний тривимірний (3D) контент. Дисплеї на основі поверхонь з ковзаючим обсягом, голографії, оптикофоретики, плазмоники або линзовидных лінз можуть створювати візуальний тривимірний контент без використання окулярів або додаткових інструментів. Тим не менш, вони повільні, мають обмежені можливості постійного спостереження і, що найбільш важливо, покладаються на принципи роботи, які також не можуть виробляти тактильне вміст. Тут ми представляємо мультимодальний дисплей з акустичною пасткою (MATD): левітує об'ємний дисплей, який може одночасно передавати візуальний, слуховий і тактильний контент, використовуючи акустофорез в якості єдиного принципу роботи.

Голограма, gizchina

Наша система захоплює частинку акустично і висвітлює її червоним, зеленим і синім світлом, щоб контролювати її колір. Використовуючи тимчасове мультиплексування з вторинної пасткою, амплітудною модуляцією і мінімізацією фази, MATD забезпечує одночасний аудит і тактильний контент. Система демонструє швидкість частинок до 8,75 метра в секунду і 3,75 метра в секунду у вертикальному і горизонтальному напрямках, відповідно, пропонуючи можливості маніпулювання частинками, що перевершують можливості оптичних або інших акустичних методів.

Голограма, gizchina

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.