На виставці електроніки CES 2020 в Лас-Вегасі готується до чогось унікального, так як Honda, виробник автомобілів, збирається представити футуристичний концепт-кар Augmented Driving Concept.

Унікальні і футуристичні фізичні аспекти автомобіля підтверджують, що це дійсно концептуальний автомобіль. Іншими словами, концептуальні автомобілі ніколи не з'являться в масовому виробництві, а використовуються, щоб дати уявлення про те, що можуть запропонувати майбутнє галузі. У відео компанія також заявляє, що це “зображення майбутніх можливих функцій автоматичних транспортних засобів”.

Augmented Driving Concept car, gizmochina

Більшість концепт-карів демонструють передові розробки і функції, такі як великий інтерактивний дисплей, HUD (екранний дисплей) і багато іншого. Тим не менш, Honda інакше відноситься до автономних автомобілів. За словами компанії, цей автомобіль є частиною розширеної концепції керування, яка означає, що він може доповнювати досвід водіння. Простіше кажучи, автомобіль, будучи повністю автоматизованим, як і раніше пропонує повну свобода з ручним режимом через інтерактивне кермо.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.