В еру 5G, смуги частот будуть аспектом, на який варто звернути увагу. Згідно з нещодавньою інформацією Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю, новий смартфон OnePlus з номером моделі IN2010 підтримує n1, n41, n78, n79 та інші смуги частот. Є ознаки того, що цей смартфон буде прийдешнім OnePlus 8 Pro.

ONEPLUS 8 PRO, gizchina

З того, що ми знаємо, OnePlus 8 Pro буде поставлятися з 6,7-дюймовим екраном Samsung E3 AMOLED з подвійним отвором. Він має дозвіл 3180 x 1440, частота оновлення екрану складає 120 Гц. Цей смартфон буде оснащений процесором Snapdragon 865. Що стосується камер, ми очікуємо 60-мегапіксельну основну камеру в потрійному об'єктиві. Інші датчики включають 16MP і 12MP.

ONEPLUS 8 PRO, gizchina

Відзначимо, що компанія випускає по одному смартфону за рік, так що цей смартфон має стати флагманським.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.