Незважаючи на те, що перший складаний телефон Huawei 5G - Mate X - випускався вже кілька місяців, знайти пристрій в Інтернеті складно. На додаток до цього, компанія вже оголосила, що Huawei Mate Xs з'явиться в наступному році як оновлена версія Mate X з поліпшеним екраном і петлями.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Однак, інсайдери з Китаю припускають, що Huawei випустить складаний телефон Mate X другого покоління в другій половині наступного року. Постачальники петель і панелей вже працюють, щоб почати масове виробництво нових компонентів.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Отже, наскільки нам відомо, Mate X другого покоління може з'явитися в наступному році з серією Mate 40. Розумний хід, оскільки вони могли б використовувати наступну серію чіпсетів Huawei Kirin 1000 на обох лінійки продуктів, додавши 5G підтримку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.