Такі смартфони як Razer, Black Shark, Nubia Red Magic від ZTE і Asus ROG, відкрили нову тенденцію ігрових смартфонів, яка тепер стала реальністю. Ігрові смартфони поставляються з потужним набором специфікацій, які забезпечують більш плавний ігровий процес.

Ноутбук-планшет Lenovo
Ноутбук-планшет Lenovo

Тепер в список компаній, що випускають ігрові смартфони, входить Lenovo. Нещодавно компанія створила нову сторінку Weibo, так що в мережі скоро з'явиться ігровий смартфон під брендом Lenovo Legion.

Lenovo
Lenovo

Бренд Legion компанії працює над ігровими продуктами протягом деякого часу, так що незабаром з'явиться.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.