Минулого тижня @OnLeaks опублікував рендери Huawei P40 і Huawei P40 Pro. Найпомітніша частина - це дизайн задньої камери, що Samsung буде використовувати для майбутньої серії Galaxy S20, а також для багатьох інших телефонів. Тепер передбачуваний рендер P40 Pro показав розташування задніх камер.

Huawei P40 Pro, gizmochina

Прямокутний корпус вміщує в цілому п'ять камер - чотири датчика, покладені один на одного зліва, а п'ятий датчик, що представляє собою камеру перископа, розташований праворуч угорі. Замість того, щоб вставляти світлодіодний спалах всередині корпусу камери разом з датчиками, зображення показує, що Huawei розмістила її під нею.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.