протягом кількох років тенденція компаній полягає в створенні все більш великих мобільних телефонів. Ця тенденція стагнувала на початку 2018 року, і телефони перестали рости в геометричній прогресії. Натомість, рамки майже всіх пристроїв були значно зменшені, що призвело до збільшення розмірів екрану. Сьогодні майже всі висококласні телефони мають екран розміром більше 6 дюймів. Нова витік дозволяє нам дізнатися про відмінності між моделями Samsung Galaxy S11, які будуть випущені в лютому 2020 року. Реальне зображення захисних плівок для екрану дозволяє нам побачити відмінності.

Samsung Galaxy S11, gizchina

На початку 2019 року компанія представила три смартфона серії Galaxy S10. Кожен з них має свій розмір екрану, що також відбудеться в 2020 році. Сьогодні ви можете отримати уявлення про різницю у розмірах Galaxy S11. Ми тільки скажемо вам, що можуть бути зміни у базової моделі.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Різниця в розмірах між моделями чудово видно на зображенні. Очікується, що S11 Plus буде оснащений 6,9-дюймовим екраном, Galaxy S11 - 6,7-дюймовим, а Galaxy S11e - 6,2 дюйма.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.