Нинішній Peugeot 308 виграв премію European Car of the Year в 2014 році незабаром після початку виробництва, тому його наступник повинен бути чертовски хороший.

З такими автомобілями, як Volkswagen Golf нового покоління, Renault Megane і Ford Focus, французька компанія бере на себе більшу вагу, ніж коли-небудь, коли мова заходить про розробки наступного покоління її компактного автомобіля.

Peugeot 308, carcoops

Перше і найважливіше, такі 308 отримають гібридну установку. Це було підтверджено AutoNews генеральним директором Жаном-Філіпом Импарато, який визнав, що на даний момент розглядається також варіант автомобіля з акумуляторною батареєю, але навіть якщо він отримає зелене світло для виробництва, він з'явиться пізніше.

Peugeot 308, carcoops

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Peugeot може стати законодавцем моди у групі PSA в сегменті компактних хетчбеків, так як за ними повинні наслідувати родинні бренди Citroen і Opel/Vauxhall з аналогічними версіями автомобілів.

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.