Китайська ракета Long Long 5 march - найпотужніша пускова установка країни - здійснить свій третій політ після того, як відмова двигуна на основній стадії в 2017 змусив провести два з половиною роки розслідування та перепроектування.

Long March 5, spaceflightnow

Успішне повернення до польоту “Довгої п'ятниці” 5 marc дозволить Китаю просунутися вперед з планами по запуску пари амбіційних роботизованих місій в далекому космосі з використанням ракет в 2020 році. По суті, це китайський аналог ракет Маска, які є багаторазовими.

Long March 5, spaceflightnow

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Запуск першого китайського марсохода Mars Long запланований на 5 березня в середині 2020 року.

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.