Незважаючи на те, що топові моделі iPhone від Apple є незаперечними флагманами, споживачі все ще схиляються до більш бюджетним пристроїв компанії. Згідно з новим звітом Counterpoint Research, iPhone XR - це не тільки самий продаваний iPhone, але і самий пристрій продається в кожному кварталі протягом 2019 року.

iPhone XR, gizmochina

У звіті, опублікованому 9to5Mac, говориться, що за винятком четвертого вересня 2018 року, iPhone XR є найбільш продаваною моделлю в світі в кожному кварталі з четвертого кварталу 2018 року. Доступність нових моделей не вплинула на популярність iPhone XR.

iPhone XR
iPhone XR

У Samsung було три моделі в топ-10 всі серії А. Нові пристрої були оснащені конкурентоспроможними технічними характеристиками та конструктивними особливостями, доступними цінниками і сильним сприйняттям бренду Samsung, особливо в середньому сегменті, що забезпечило чудові продажу. Тим не менш, в топ-10 не було флагманів від Samsung.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.иа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.иа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.