Компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів App Store. За даними 9to5Mac, користувачі App Store в Австралії і деяких азіатських країнах, які переходять на вкладку “Сегодня”, бачать оголошення про те, що Apple буде пропонувати безкоштовну завантаження щодня з 24 по 29 грудня. Канадська команда Engadget вже має доступ до сьогоднішньої безкоштовного завантаження - Looney Tunes World of Mayhem, рольова гра з 2018 року.

App Store
App Store

У 2008 році Apple випустила додаток під назвою “12 днів подарунків”, яке служило аналогічної мети. Кожен день протягом 12 днів Різдва буде доступна безкоштовна завантаження, що включає пісні, програми, електронні книги, фільми та ігри. Минуло п'ять років з тих пір, як компанія припинила “12 днів подарунків”, тому це очевидне пожвавлення є приємним сюрпризом.

App Store
App Store

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.