Ілон Маск досить вільний у твіттері - іноді занадто багато. Генеральний директор Tesla і SpaceX назвав британського печерного дайвера Вернона Унсворта “педо-хлопцем” у твіті 2018 року, і це призвело його до суду у справі про дифамацію.

Але менш серйозні твіти Маск також привертають увагу. Іноді важко повірити, що за клавіатурою варто бізнесмен-мільярдер. Він ретвитит меми та джеми Бобу Марлі. Він робить посилання на Зоряні війни та розмірковує про різнокольорових білках. Він відповідає на звичайні твітери Джо і висміює своїх колег-магнатів (Джефф Безос, наприклад). Головні твітти Маска за 2019 рік:

Як і всі ми, Маск любить малу Йоду з мандалорца і не боїться розмістити про це меми. Цей твіт сподобався більше ніж 461 000 разів менше ніж за день.


Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

“Якщо життя - це гра, відмінна графіка, але сюжет заплутаний, а підручник занадто довгий”, - розмірковував Маск в четвер. Він не помиляється! Але залишається питання: гра більше схожа на The Sims або на прямій Doom?

В 2015 році Маск з'явився на “Пізньому шоу зі Стівеном Колбертом” і запропонував “розігріти” Червону планету, скинувши термоядерну зброю на полюси.

Америка мляво намагалася перейти до метриці в 1970-х роках, але це не спрацювало. Маск нагадав про це світу.

Звичайно ж, є й інші твітти від Маска, які не потрібно пояснювати.

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.