Huawei і США все ще в центрі конфлікту, який призвів до накладання санкцій на Huawei. Уряд США стверджує, що Huawei знаходиться під контролем китайського уряду, і з тих пір компанія спростувала це твердження. Тим не менш, США повідомляють, що Huawei мала доступ до державної підтримки уряду Китаю на суму до 75 мільярдів доларів. У звіті вважають, що це допомогло компанії стати лідером у сфері телекомунікацій.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Тим не менш, Енді Пурди, директор з безпеки Huawei в США, нещодавно спростував це повідомлення. Перди сказав, що відповідні субсидії, які Huawei направила уряду Китаю, складають лише невелику частину інвестицій Huawei. Це було не так перебільшено, як повідомлялося в Wall Street Journal. У той же час китайські банки в Китаї виділили кілька кредитних ліній клієнтам Huawei в період з 2005 по 2011 роки.

Huawei, GizChina.it
Huawei, GizChina.it

Іншими словами, компанія не отримувала підтримки з боку Китаю.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.