Південнокорейський виробничий гігант Samsung є однією з провідних компаній в індустрії смартфонів. Користувачі мережі зазвичай з нетерпінням чекають наступного нововведення від компанії. Згідно з повідомленням, минулого тижня було оголошено новий патент на дизайн мобільного телефону Samsung. Патент показує, що Samsung працює над смартфоном з дисплеєм, що “розтягується”. Дисплей може збільшити свою довжину на кілька дюймів без будь-яких розривів.

Патент Samsung, gizchina

Згідно з повідомленнями, в Samsung є конструкції для телескопічних екранів, складних екранів і навіть гнучких екранів. Компанія сподівається запатентувати ці конструкції як можна швидше.

Патентний начерк показує, що телефон Samsung має вузькі ліву і праву сторони. Однак нижня рамка виглядає широкою. Новинка цього телефону полягає в тому, що він може розширити область екрана дисплея.

Патент Samsung, gizchina

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.