В останні місяці Samsung Galaxy S10 Lite був одним з найбільш обговорюваних телефонів. З десятками рендерів і витоків, які з'явилися в мережі задовго до його запуску. Що ж, сьогодні з'явився ще один, на цей раз це керівництво користувача смартфона.

Samsung Galaxy S10 Lite, gizchina

Як ми можемо бачити на зображенні вище, Galaxy S10 Lite від Samsung отримав непроникну камеру прямо в центрі дисплея; точно так само, як Note 10. Ми бачимо, що він оснащений приймачем, а по боках ми бачимо гойдалка гучності, кнопку живлення/блокування і слот для SIM-слота/карти пам'яті microSD.

Samsung Galaxy S10 Lite, gizchina

Згідно зображенню, смартфон також оснащений сканером відбитків пальців під дисплеєм; разом з портом USB Type-C внизу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Переходячи до задньої частини телефону, Samsung Galaxy S10 Lite має три задні камери і світлодіодний спалах; з виділеним мікрофоном прямо над ним.

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.