У цьому році Xiaomi випустила серію Xiaomi Mi 9 в лютому. Інсайдери повідомляють, що новинку Xiaomi Mi 10 можуть показати в лютому 2020 року. У серію можуть увійти смартфони Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro. За словами надійного радника з Китаю, топова версія лінійки 10 Mi, яка може бути Xiaomi Mi Pro, зможе повністю зарядитися приблизно за 35 хвилин.

Xiaomi Mi 10
Xiaomi Mi 10

Інсайдери повідомляю, що функція швидкої зарядки у версії 10 Mi була значно поліпшена. У тесті пристрій міг бути повністю заряджена майже за 35 хвилин. Бездротова зарядка Xiaomi потужністю 50 Вт ще не повністю готова. Бездротова зарядка навряд чи буде доступно користувачам у першій половині 2020 року.

Xiaomi Redmi 7
Xiaomi Redmi 7

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.