Хоча iPhone 11 був випущений не так давно, багато користувачів вже з нетерпінням чекають наступного покоління iPhone. Ми говоримо не тільки про iPhone 12, але і про довгоочікуваний iPhone SE2. У зв'язку з цим сьогодні у нас є кілька свіжих рендерів, заснованих на те, що ми знаємо про наступному iPhone SE2.

IPHONE SE2, gizchina

Рендери взяті з сервісу Youtube. Як ми можемо бачити на зображеннях, iPhone SE 2 знову демонструє більш грубий дизайн оригінального iPhone SE з плоскою металевою рамою і без вигнутих рамок.

Переходячи до задньої частини телефону, тут ми маємо дуже схожий дизайн з iPhone 11; з прямокутним модулем камери. Між тим об'ємні рокери знову мають округлий дизайн.

IPHONE SE2, gizchina

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Що стосується специфікацій, попередні чутки припускають, що iPhone SE2 буде використовувати 4,7-дюймовий РК-екран; чіпсетом буде той же A13, що і iPhone 11. Він також підтримує тільки підключення 4G, оснащений 3 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X, 64 ГБ / 128 ГБ флеш-пам'яті NAND і не підтримує 3D Touch.

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.