Нескінченний потік патентних заявок Sony на PlayStation триває з новим дизайном контролера. На цій зображені кнопки “тому”, аналогічні тим, які поставляються з контролером DualShock 4. Патент на новий контролер PlayStation потрапив у мережу. Новий дизайн дуже схожий на поточний DualShock 4 з кількома винятками.

Контролер від Sony, techspot

Контролер має форму поточного покоління з таким же розташуванням джойстика і кнопок. Основною відмінністю є додавання двох кнопок на задній панелі контролера. Схоже, вони схожі за дизайном на нещодавно випущене додаток Sony DualShock 4, який надійде в продаж 23 січня.

Контролер від Sony, techspot

Патент на японській мові, але кнопки “тому” є програмованими і можуть бути переміщені в інші місця. Неясно, чи означає це, що геймпад буде модульним або Sony залишає опцію відкритою, щоб перемістити додаткові елементи управління.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.