Флот супутників Starlink Елона Маск викликав спалах відео з НЛО в період Різдва.

Космічні супутники призначені для забезпечення інтернет-зв'язку виглядають як “поїзд” сяючих вогнів в небі. Це призвело до того, що астрономи попередили, що космічна програма Маска з тисяч супутників може змінити космос навколо нас.

Користувач Twitter з Лондона написав: “У Лондоні буквально вогонь, немов зірки, що рухаються по небу. Мабуть, це супутники Starlink. “Любите інопланетне вторгнення на Різдво”. Інші користувачі також додали: “Моя мама каже, що це НЛО”.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.