Згідно з новою витоку в мережі, нова модель Huawei Mate X нещодавно отримала сертифікацію КТС Китаю. Пристрій має номер моделі TAH-AN00m. Хоча сертифікація не розкриває багато про пристрої, вона говорить нам, що він буде мати підтримку швидкої зарядки 65 Вт.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Китайський технічний і телекомунікаційний гігант Huawei представив Mate X як революційний складаний смартфон з 8 ГБ оперативної пам'яті і процесором Kirin 980. Раніше повідомлялося, що компанія випустить оновлення в наступному році. Наступне покоління, яке, як багато хто припускав, буде називатися Huawei Mate X2, з'явиться в третьому кварталі 2020 року. Однак до цього оновлення, яке можна було б назвати Huawei Mate XS, за повідомленнями, відбудеться в першому кварталі наступного року.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro

Ходять чутки, що Huawei може уявити Huawei Mate XS на виставці MWC 2020. Раніше повідомлялося, що в оновленні mate X буде використовуватися процесор Kirin 990. Єдине очевидне оновлення зарядки до 20 В, 3,25 А чи 65 Вт. Очікується, що така ж функція зарядки з'явиться на флагманської серії Huawei P40.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple приготувала сюрприз для користувачів. Звичайно ж, мова йде про безкоштовних програм, які можна встановити на смартфон під час новорічних свят.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери назвали дату виходу Samsung Galaxy S11. Компанія вирішила випустити смартфон набагато раніше запланованого часу.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила круту клавіатуру, яка точно сподобається любителям мінімалістичного стилю.