Apple Watch - це, мабуть, найкращий з доступних на ринку розумних переносних пристроїв, які можна купити за гроші. Однак гіганта з Купертіно досяг точки, коли ми навряд чи зможемо отримати які-небудь серйозні апаратні зміни в кожній ітерації. Судячи за прогнозами, компанія Apple вперше випустить годинник Product (RED) навесні 2020 року.

Apple Watch RED, gizchina

Apple випускає цю версію своїх продуктів протягом дуже довгого часу. Частина доходів від цих продуктів пожертвувана Глобальному фонду по боротьбі з ВІЛ/СНІД. На даний момент технологічний гігант з Купертіно випустив ряд цій версії своїх продуктів, які включають в себе iPod, iPhone, чохли, ремінці для годинників і багато іншого. Тим не менш, компанія ніколи не виробляла продукт (RED) Apple Watch досі.

Apple Watch 4
Apple Watch 4

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.